maanantai 2. toukokuuta 2011

Hiljaiselon jälkeen jotain...

Joo-o. Hiljaista on ollut blogin päivityksien kanssa viime aikoina. Kiirettä on pitänyt oikeassa elämässä ja vaikka vauva on ollut helppo, ei aikaa ja energiaa bloggailuun ole kuitenkaan ollut?

Eilen kuitenkin vietettiin serpentiinien puhaltelun lomassa pienen miehen ristiäisiä. Hirmuisen väännön ja käännön jälkeen nimeksi valikoitui Joonas Juhani. Juhlat menivät hyvin, Joonas käyttäytyi maltillisesti ja antoi papin puhua höpinänsä ilman, että meni kilpahuudoksi =)


Juhlakalu ihmeissään salamasta 



Vettä päähän



Isoveli kuivasi myös edellisissä ristiäisissä vauvan pään kasteen jälkeen. 




Tarjolla oli banaanikakkua



Kummitäti teki hieman hienon ja herkullisen kakun. Kiitos Nasba! 

Ristiäiset olivat pienet ja väin lähisuvulle suunnatut. Ihania lahjoja siunaantui kuitenkin taas hirmuisesti!  Täälllä näkyy mm. kummitätin ja sedän itsetehty lahja, josta tämä äiti liikuttui kovasti. 

Vastapainoksi kotona näytti vappuna lähinnä tältä: 


Ja pääsiäisenä meillä näkyi pieniä huivipäitä =) 



Pihalla on maalailtu, rakenneltu, siirrelty maata ja rupsuteltu. Niistä lisää, kunhan saan kuvia otettua =)



2 kommenttia:

  1. Joonas Juhani = J.J (tsei, tsei) :))

    Edelleen suuri kiitos suuresta tehtävästä ja kiitos maistuvista juhlista. Täytyykin muistaa etsiä ton rahkakakunohje siitä lehdestä.

    Toi virpomiskuva on niin kiva! :) Ensi vuonna meilläkin sitten varmasti jo virvotaan.

    Ja K on aivan valmis bilehile. Ehkä mä saankin K:sta ensin seuraa sinne baariin. Hah! :)

    Tahtoo kuvia niistä pihajutuista. Pian!

    VastaaPoista
  2. Onko nimi enne ja mä makoilen eläkeiässä Monacossa pienellä veneelläni seuraten sivusilmällä, kun lapseni ajelee hieman autolla ;-) Kummitäti tietenkin lojuu vieressä aurinkovarjo-juomansa kanssa ;-)

    Mä en muuten tiedä enää, että missä lehdessä se ohje tohon rahkakakkuun on =D Varmaan huhtikuun lehdessä, sillä toukokuun mallista en sitä löytänyt =D

    Ennen K:ta saat bileseuraa E:stä. Sen lantio vispasi tuo tukka päässä siihen tahtiin, että siinä jäi Madonnakin kakkoseksi =D

    Ja nämä virpomiset, joulut jne on saaneet kyllä aivan uuden sisällön lasten kanssa <3 Hyvä että E edes nukkui edellisenä yönä, sen verran odotti virpomaan pääsemistä <3

    VastaaPoista